spot_img

Ne propunem să înțelegem împreună importanța calității aerului în școli, să ne uităm la proiecte ce pot constitui inspirație pentru România dar să vedem și ce tehnologii putem folosi în proiectele noastre.

Lansare City Air

0
Eveniment: Lansare City Air Data lansare: 17.06.2021 Comunicat și foto oficial: https://romaniansmartcity.ro/lansare-city-air-monitorizare-aer/   Sursa  - nume - tip presa:  Agerpres - Bogdan Antonescu -stiripesurse.ro Titlu știre: Asociaţia Română pentru...

Poluarea este corelată cu rate mai mari de mortalitate COVID-19

0
Raport UN despre influența poluării asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2
City Air 5G Orange Challenge

CityAir – proiect finalist în competiția 5G Online Challenge

0
Proiectul CityAir inițiat de Asociația Română pentru Smart City a fost inclus pe lista finaliștilor competiției „5G Orange Challenge”.

Raport al Agenției Europene de Mediu

0
Un nou raport al Agenției Europene de Mediu (AEM) arată că aproape toți europenii sunt încă afectați de poluarea aerului, care provoacă decesul prematur a 417.000 de persoane pe întreg continentul. Se estimează că 417.000 de decese premature înregistrate în 2018 au fost legate de poluarea cu particule în cele 41 de țări europene.

De ce este importantă calitatea aerului în școli?

0
Există dovezi că expunerea în mediul interior la alergeni precum acarieni sau mucegaiuri poate declanșa simptome de astm la copii.