Blog

Ne propunem să înțelegem împreună importanța calității aerului în școli, să ne uităm la proiecte ce pot constitui inspirație pentru România dar să vedem și ce tehnologii putem folosi în proiectele noastre.
Blog
Hello @ City Air

Lansare City Air

Eveniment: Lansare City Air Data lansare: 17.06.2021 Comunicat și foto oficial: https://romaniansmartcity.ro/lansare-city-air-monitorizare-aer/   Sursa  – nume – tip presa:  Agerpres – Bogdan Antonescu -stiripesurse.ro Titlu știre: Asociaţia Română pentru Smart City a lansat programul naţional City Air, care îşi propune monitorizarea aerului în școli  link știre: https://www.stiripesurse.ro/asociatia-romana-pentru-smart-city-a-lansat-programul-national-city-air-care-isi-propune-monitorizarea-aerului-in-scoli_1849354.html Sursa  – nume – tip presa: – Andreea Năstase

mai mult »
Blog
Hello @ City Air

Raport al Agenției Europene de Mediu

Un nou raport al Agenției Europene de Mediu (AEM) arată că aproape toți europenii sunt încă afectați de poluarea aerului, care provoacă decesul prematur a 417.000 de persoane pe întreg continentul.
Se estimează că 417.000 de decese premature înregistrate în 2018 au fost legate de poluarea cu particule în cele 41 de țări europene.

mai mult »
CityAir
Hello @ City Air

Obiective și implicare

Poluarea aerului ne afectează pe aproape toți. Doar 1 din 10 persoane respiră aer sigur în conformitate cu orientările OMS. Înțelegerea problemelor și a impactului poluării aerului este primul pas în păstrarea siguranței aerului și a generării de soluții. Poluarea aerului cauzează 1 din 9 decese în întreaga lume. Orașele din întreaga lume lucrează pentru

mai mult »